Futboll

Munishi: Lojën e morëm me seriozitet

Pas fitores ndaj Besës, Ismet Munishi, kryetrajner i Gjilanit ka deklaruar:

“Ne kemi dalur sot me një formacionin ofanziv dhe rezultoi i sukseshëm. Me të vërtetë Besa, kanë befasuar edhe gjatë kësaj ndeshje por edhe gjatë kampionatit. Sot nuk është se ka qenë edhe një rezultat real siç është parë në fushë, por jam shumë i kënaqur me maksimunimin e dhënë të skuadrës. Besa tani vetëm se është përshendetur nga elita, por ka befasuar disa skuadra, por edhe ne do te befasojmëdisa skuadra në vijim. Nuk do të veçoja ndonjë gol pasi të gjithë ishin të bukur”, përfundoi tekniku i Gjilanit.

You Might Also Like