ARSIMI

Universiteti “Kadri Zeka” dhe IKAF nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Read More...

Sportet me dorë

Landrit Mustafi, digë e pashpërthyeshme në mbrojtjen e KH Drita

Read More...

OPINION

Ecohigjiena – problem që nuk mund të mbyllet në kazanët e mbeturinave

Read More...

Libri

POEZITË DHE TREGIMET E PROPOZUARA PËR BOTIM NË REVISTËN LETRARE “AGMIA”

Read More...

Futboll

Këto janë të gjitha përforcimet e Dritës

Read More...

Futboll

Këto janë të gjitha përforcimet e Gjilanit

Read More...

Libri

IRENA GJONI, FITUESE E DYFISHTË E KONKURSIT LETRAR “FLAKA E JANARIT 2017”

Read More...

Muzikë

Ylberina Abdyli fituese e “Fest Flaka 2017”

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë dhe ajo e Gillard-it të Francës nënshkruan memorandum bashkëpunimi

 

Read More...

Futboll

Vllaznia angazhon një superlojtar

Read More...