Sporte të tjera

Lulzim Haziri dhe Blerim Sylejmani, pjesëmarrës në Kongresin e 56-të të Federatës Evropiane të Badmintonit

Lulzim Haziri dhe Blerim Sylejmani, pjesëmrrës në Kongresin e 56-të të Federatës Evropiane të Badmintonit

Në Baku të Azerbejxhnit tash e disa ditë është duke u mbajtur Kongresi i 56-të i Federatës Evropiane të Badmintonit, sport ky që në Kosovë po rritet çdo ditë e më tepër.

Në këtë Kongres po merr pjesë edhe delegacioni i Federatës së Badmintonit të Kosovës, që po përfaqësohet nga delegatët e saj, Lulzim Haziri, kryetar dhe Blerim Sylejmani, sekretar i përgjithshëm.

You Might Also Like