SPORTI

Gjilani organizon Panairin e Sportit me pjesëmarrje të të gjitha ekipeve sportive

Read More...

OPINION

Gazetarët, pyetjet e pakëndshme dhe politikanët e “lazdruar”

Read More...

Gjilan

Bresalci: Lutfi Haziri na e ktheu dinjitetin

Read More...

Gjilan

Livoçi i Epërm e Livoçi i Ulët falënderojnë Lutfi Hazirin për realizimin e projekteve të mëdha komunitare

Read More...

Futboll

 Gjilani luan për vend të parë

Read More...

ARSIMI

VV: Edhe java e dytë e vitit të ri shkollor pa ditar të punës

Read More...

Futboll

Vjen fitorja e parë edhe atë kundër kampionit

Read More...

Futboll

Drita sërish pësoi

Read More...

Muzikë

Kryetari Haliti priti anëtarët e Ansamblit “Kemajl Azizi” pas kthimit nga Festivali i folklorit në Varna të Bullgarisë

Read More...

ARSIMI

Universiteti “Kadri Zeka” ka mbyllur konkursin e dytë të studimeve baçelor për pranimin e studentëve të rinj

Read More...