Viti

Sokol Haliti gjenë mbështetje edhe te stubllasit

Read More...

OPINION

Në 148 vjetorin e lindjs së atdhetarit Shaban Haliti-Pozharani

Read More...

Gjilan

Komuna e Gjilanit blenë dru për ngrohje me çmim 46 EURO për metër kub

Read More...

Viti

Sokol Haliti gjenë përkrahje edhe për një mandate qeverisës në Fashtin e Ri dhe në Zhiti

Read More...

Gjilan

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ngushëllon familjen e Ibrahim Seferit

Read More...

OPINION

Çdo gjë e ka prioritet, por në fakt nuk i intereson për asgjë

Read More...

Futboll

Gjilani nuk e lëshon hapin në luftë për të qenë i pari

Read More...

Futboll

Drita kthehet e pamposhtur nga Gjakova

Read More...

ARSIMI

Azizja – mësuesja e ditëve tona

Read More...

OPINION

Kosova, vend i popullit të varfër dhe politikanëve të pasur (!!!)

Read More...