ARSIMI

Në klasat e “të huajve” dominojnë kosovarët

Gjithmonë në klasat ku të huajt që sapo arrijnë në Francë e mësojnë frëngjishten kanë dominuar nxënësit shqiptarë e edhe tashti nga 25 nxënës sa i kam tashti në klasë, 13-14 janë nga Kosova”, thotë Jean-Yves Carlen, mësimdhënës.

Read More...

Shëndeti

ADRESONI KRITIKAT TE SISTEMI, E JO TEK INDIVIDI MJEK!

Read More...

ARSIMI

Nis viti akademik në Universitetin “Kadri Zeka”

Read More...

ARSIMI, Gjilan

Të letohen çantat e nxënësve të klasave të para

Read More...

ARSIMI

Gjilani e Lublana bashkëpunojnë në arsimin universitar

Read More...

ARSIMI

Dr. Fadil Sylejmani ishte një hero i madh i dijes shqiptare

Read More...

ARSIMI

Diplomuan studentët e parë të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan

 

Në universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, kanë mbrojtur temën e diplomës pesë studentët, Xhemile Hajdari, Arlinda Qazimi, Egzon Osmani, Leotrina Shkodra dhe Labinota Maloku, duke u bërë kështu të parët që përfundojnë me sukses studimet e nivelit Bachelor në Fakultetin Ekonomik, respektivisht në programin Banka Financa dhe Kontabilitet.

Read More...

Familja

Diskriminimi gjinor fillon që nga lindja e tyre

Read More...

ARSIMI

Afati i dytë, mundësi për regjistrim në fakultet

Read More...

ARSIMI

U mbyll konkursi plotësues në Universitetin “Kadri Zeka”

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan mbylli konkursin plotësues për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor në vitin akademik 2016/2017.

Read More...