Sportet me dorë

KV Drita në CEV Cup

 

Me daten 21 gusht 2020 ne ora 13:00 terheqet shorti per garat Evropiane ku pjese e te cilave eshte edhe Drita jone.

Ndeshjet ne “CEV Cup” do te zhvillohen me vajtje ardhje dhe ndeshejt e para zhvillohen me daten 10-12 nentor 2020 kurse ndeshjet e kthimit me 24-26 nentor 2020.

Ketu e keni linkun e ekipeve qe do te jene pjese ne garen ku eshte KV DRITA.

https://www.cev.eu/Competition-Area/competition.aspx?ID=1263&PID=2016

You Might Also Like