Futboll

Përcaktuese gabimet në mbrojtje

Read More...

Gjilan

Ja kandidatët për kryetar të Gjilanit

Read More...

OPINION

“Milicia vullnetare antikomuniste” dhe ajo “myslimane” e Sanxhakut 1941-1944 !

 

“Milicia myslimane” është emërtim për grupet e pavarura lokale të armatosura në fshatrat e banuara me shqiptarë dhe boshnjakë në Sanxhak, gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Read More...

Gjilan

Ja lista e kandidatëve të AKR-së për këshilltarë komunalë në Gjilan

Read More...

Gjilan

Gjilani inauguron shtëpinë për Lumnije Rullanin, nënë vetushqyese dhe me kufizime në lëvizje

Read More...

Gjilan

Haziri: Remzije Sherifi ka bërë krenar Gjilanin, Kosovën dhe gjithë shqiptarët

Read More...

Futboll

Sërish pësojnë në fund

Read More...

Gjilan

Ja lista e plotë e kandidatëve për këshilltarë nga radhët e LDK-së

Read More...

Viti

Ka ndrruar jetë Sadik Azemi, shef i sektorit të gjendjes civile në Kllokot

Read More...

Gjilan

Fytyra të reja dominojnë listën e LDK-së

Read More...