KULTURA

Mjeshtrit popullorë në objektet për bujqësi krijuan punime artistike

Në dërrasat e hambarit të Feriz Berishës në Llashticë, që daton nga shekulli XVIII, ka të gdhendura dekorime të ndryshme, gjë që ia shton vlerën kulturore.

Read More...

Gjilan

Vërnakolla fshat pa banorë

Shtëpi të vjetra, të ndërtuara në shekullin e kaluar, por edhe shtëpi të reja që ishin nisur të ndërtohen, tashti kanë ngelur në gjysmë dhe kanë mbetur ashtu, ngase banorët i lanë shtëpitë, sikurse që lanë dhe kishën në qendër të fshatit, e cila është objekti më i dallueshëm në fshat.

Read More...

Futboll

FC Drita siguron edhe një sponsor të fortë

Read More...

Gjilan

Shënohet dita e rivarrimit të dëshmorëve të kombit

Read More...

OPINION

Sa po punohet në plotësimin e kritereve të UEFA

Shkruan: Nexhmedin Bunjaku

Read More...

Futboll

Morina: U dënuam nga pakujdesia

Read More...

Futboll

Munishi: Po shënojmë gol me kohë

Read More...

Futboll

Gjilani s’ia del për të marrë kreun

Gjilanin vazhdon ta përcjell mosuksesi në ballfaqim me Prishtinën, të cilën nuk ia ka dal që ta mposht asnjëherë në ndeshje kampionale.

Read More...

Gjilan

Shuarja e dy drejtorive – vendim i gabuar

Read More...

ARSIMI

U mbyll konkursi plotësues në Universitetin “Kadri Zeka”

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan mbylli konkursin plotësues për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor në vitin akademik 2016/2017.

Read More...