Arti pamor

Hajrush Fazliu dhe arti i tij lirik-koloristik me ndjesi të fshehta misterioze epike

Read More...

Arti pamor

Driton Vitia, fitues i çmimit për foton më të mirë në “Foto Flaka”

Read More...

Arti pamor

Skulptori Sabri Shaqiri, fitues i çmimit blerës të “Peneli i Flakës”

Për tri çmime tjera juria është përcaktuar për punime kryesisht në pikturë, të autorëve, Faton Mazrekaj, Xhevdet Dula dhe Skënder Idrizi.

Read More...

Arti pamor

Asociimi i punimeve figurative të nxënësve me veprat e artistëve të njohur të artit modern botëror

Read More...

Arti pamor

80 vitet e fundit të Shkodrës në një album fotografik

Hapet ekspozita “Shkodra familja ime, biçikleta ime, historia ime”

Read More...

Arti pamor

Agimi piktor

Read More...

Arti pamor

Bota madhore e një piktori shqiptar

Read More...

Arti pamor

Sejdi Sejdiut çmimi i parë për pikturë në “Salloni Vjeshtor”

Read More...

Arti pamor

Nagip Berisha, piktor i kthyer kah motivet e vendlindjes

Read More...

Arti pamor

Wiki Loves Monuments garë ndërkombëtare e fotografive të monumenteve

Read More...