Arti pamor

Piktorja e re Elmira Abazi pritet nga kryetari i Gjilanit

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka pritur në takim pune, nxënësen e Shkollës së Mesme të Artit “Adem Kastrati” në Gjilan, Elmira Abazi, e cila i dhuroi portret-pikturën e kryetarit për të cilën e kryetari ka shprehur falënderimin e tij.
E falënderoj shumë për punën dhe angazhimi që ajo dhe të gjithë nxënësit e kësaj shkolle po bëjnë për çdo ditë. Gjilani ka ndryshuar dhe vërtet po e mbanë me të drejtë epitetin e qendrës së kulturës. Aktiviteti dhe energjitë e reja janë detyrë që Komuna e Gjilanit të mbështet pafundsisht.

You Might Also Like