Libri

Poezi e mirë është ajo që e trazon shpirtin e zemrën e poetit

Poeti Xhelil Arifi jeton me vargje, por jeton edhe me lajmin, shënimin, reportazhin, komentin…

Read More...

Libri

Nuhi Ismajli dhe vepra tregimtare e tij “Ëndrra”

Shkruan: Tefik Selimi

Read More...

Libri

Zejnullah Halili ishte poet i ngrohtë dhe i dashur për të gjithë lexuesit

Në 71-vjetorin e lindjes të Zejnullah Halilit, poet

Read More...

Libri

Njeriu që me pranga në duar ka shkruar histori dhe fjalorë

 

Në 16-vjetorin e vdekjes të atdhetarit të madh të kombit Raif Halim – Cërnica.

Read More...

Libri

Një vepër me thesare të pasura e të paharruara të popullit tonë

Haki Bunjaku: “Thesare të paharruara” (nga miniera e folklorit), fq.334.

Shkruan: Tefik Selimi

Read More...

Libri

Poeti që nuk e kupton jetën pa poezi e pa liri

Mehmetali Rexhepi është një krijues origjinal, me lartësi të stilit, ka theksuar Nexhat Buzuku, referues.

Read More...