Sportet luftarake

Edhe sivjet mbahet “Katana Open”

Turneu  do të mbahet në Palestrën e Sporteve “Bashkim Selishta – Petriti” në Gjilan me datë 2 tetor (e diel).

Read More...

OPINION

Dr. Idriz Ajeti – Njeri SHEKULLOR

Read More...

Teatër

Politika t’i mbaj duart larg teatrit

Gjendja në kulturë nuk është e mirë dhe ajo duhet të ndryshojë, ka thënë aktori Ramadan Kurti, nga komisioni për Kulturë i Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan.

Read More...

Gjilan

Po punësohen vetëm militantët e partisë në pushtet

Nuk mund të punësohesh pa qenë militant i LDK-së, ka thënë Besa Baftiu, kryetare e qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan.

Read More...

Libri

Poezi e mirë është ajo që e trazon shpirtin e zemrën e poetit

Poeti Xhelil Arifi jeton me vargje, por jeton edhe me lajmin, shënimin, reportazhin, komentin…

Read More...

Futboll

Sherifit po i ecën mbarë

Dy ndeshje katër pikë, ky është bilanci i Klubit të Futbollit Vllaznia nga Pozharani, i cili drejtohet nga Sallah Sherifi, kryetrajner.

Read More...

OPINION

E po, ku jemi, o popull?!

E po, ku jemi, o popull?!

Read More...

LAJME

Nexhmedin Bunjaku, gjyqtari që shtatë herë u mor në polici

Përkundër këtyre arrestimeve ai asnjëherë nuk e kishte ndalë veprimtarinë, bile kur kishte marrë urdhër që të lajmërohet në polici, ai në vend të kësaj kishte shkuar në ndeshje ku ishte caktuar për të ndarë drejtësinë dhe sërish aty ishte arrestuar nga policia.

Read More...

Gjilan

Publikohet puna e ekzekutivit dhe legjislativit

Komuna e Gjilanit ka publikuar në versionin elektronik buletinin e radhës për gjashtëmujorin e radhës, i cili është mjaft voluminoz me 160 faqe.

Read More...

OPINION

Pse u ndalua së botuari revista arsimore e padagogjike “Shkëndija”?!

Shkëndija mbeti e vetmja gazetë informative në Kosovë, e cila e përcillte edhe “gjendjen” e arsimit shqip.

Read More...