LAJME

Gjilani shënon 242-vjetorin e Pavarësisë së ShBA’ve

Gjilan, 4 korrik 2018 – Nën përkudesjen e kryetarit Lutfi Haziri, Komuna e Gjilanit ka vendosur në qytet flamuj amerikanë, në shënim të 242 të Pavarësisë së ShBA’ve.

Kryetari i Komunës, Lutfi Haziri, me këtë rast ka uruar popullin amerikan, ndërsa ka falënderuar mikun e madh të shqiptarëve  për mbështetjen e madhe për Kosovën dhe Gjilanin në mënyrë permanente.

“Me taksat e qytetarëve amerikanë, përmes programeve të USAID, kemi realizuar dhjetëra projekte kapitale, të cilat kanë ndikuar direkt në mirëqenien e qytetarëve të Gjilanit. Një falënderim përjetë Shteteve të Bashkuara të Amerikës për mbështetjen e madhe”, ka thënë Haziri.

You Might Also Like