Futboll

Agim Ademi për Selami Osmanin dhe Shukri Sylejmanin

 

Agim Ademi

 

“Kur gjithçka ishte e uzurpuar dy “kolosët” e qytetit të Gjilanit i dhanë një dimension të ri futbollit të Kosovës, ata mbajtën gjallë jo vetëm futbollin Gjilanas por edhe Kosovar, ata ishin ndër të parët në Kosovë që filluan ti paguanin futbollistët dhe gjyqtarët në kohërat të vështira të futbollit, ata janë të papërsëritshëm, duhet të jemi krenar si shoqëri dhe si komunitet që në mesin tonë kemi pasur dy figura të shquara që vështirë se do të përsëriten, ju jemi mirënjohës për jetë e mot”.

You Might Also Like