Futboll

Si i kujton Bezin e Shukën Arbër Ismajli

 

Arbër Ismajli

 

“Bezi e Shuka janë të papërsëritshëm dhe ne jemi me fat që ishin pjesë e qytetit tonë, ata me vite mbajtën gjallë  sportin duke i dhënë  dimenzion të veçantë skuadrave të tyre, ata janë legjenda që nuk do të harrohen asnjëherë, ne nga kjo bot vetëm mundemi t’u falënderohemi përjetësisht për kontributin e tyre që përveç sportit ata ishin edhe donator të mëdhenj të kulturës, jetës shoqërore dhe ishin shumë humanitarë në kohët më të vështira për shumë familje skamnore. Faliminderit Bezi, faliminderit Shuka.”

 

 

 

You Might Also Like