ARSIMI

Mërgimtari Mehmet Sopa e Led-Com.CH dhurojnë kompjuterë për shkollën në Livoç të Ultë

Read More...

Shëndeti

Mbi 400 mijë shërbime shëndetësore për qytetarët e Gjilanit

“Mbi 400 mijë shërbime shëdetësore janë dhënë për qytetarët e Gjilanit nga Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare, QMF-të dhe AMF-të për këtë vit”, ka thënë drejtori i QKMF-së “Dr.Nagip Rexhepi” në Gjilan, Fejzulla Berisha.

Read More...

Muzikë, Show Biz

Këngë e re nga Tarabuka Band & DJ Star dhe Meti Maloku

Read More...

ARSIMI

Në Gjilan po i kushtohet kujdes institucioneve parashkolllore

Read More...

Shëndeti

Në Viti shënohet Java e Diabetit

Read More...

ARSIMI, Gjilan

Gjilani me projekte milionëshe në arsim për vitin 2016

Read More...

ARSIMI

Në shënimin e 93- vjetorit të Republikës së Turqisë

Read More...

ARSIMI

U prezantuan mbi 50 punime shkencore

Me temën “Arsimi dhe edukimi në shoqëritë me diversitet kulturor’’  është mbajtur Konferenca Ndërkombëtare që u organizua nga Universiteti “Kadri Zeka” dhe Universiteti i Tetovës.

Read More...

ARSIMI, Gjilan

Në ditën e shkollës çmohet puna që po bëhet në Gjimnazin “Xhavit Ahmeti”

Read More...

ARSIMI

Para 44 vjetësh, Zhegra fitoi gjimnazin – tempullin e dritës e jetës

Read More...