ARSIMI

Kryetari Alban Hyseni u uron vitin e ri shkollor të gjithë nxënësve e mësimdhënësve

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka uruar nxënësit dhe prindërit me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor.

Shkrimi i plotë:

Kryetari i Komunës, Alban Hyseni, së bashku me të gjithë stafin e administratës, ju dëshirojnë një vit të suksesshëm dhe të mbushur me arritje të mëdha.

Nxënës, ju jeni shpresa për të ardhmen tonë, dhe mesuesit tuaj janë fryma e arsimit.

Le të punojmë së bashku, me vendosmëri dhe pasion, për të ndërtuar një të ardhme më të ndritur dhe më të suksesshme për të gjithë. Suksese të mëdha në rrugën tuaj të arsimit!

You Might Also Like