Shëndeti

QKMF “Nagip Rexhepi” tani me aparaturë të re për pacientët me diabet

QKMF “Nagip Rexhepi” tani me aparaturë të re për pacientët me diabet

Për herë të parë, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare ofron shërbime për pacientët me diabet, përmes aparatit për testim të hemoglobinës së glukozuar e cila mundëson diagnostikimin e sëmundjes së diabetit si dhe tregon nivelin mesatar të sheqerit në gjak gjatë 3 muajve të fundit.

Përpos kësaj, QKMF është pajisur edhe me çanta me pajisje të reja mjekësore si: tensiometër, otoskop, oftalmoskop, termometër, glukometër e dhjetëra pajisje të reja.

Vazhdojmë me ndryshime në sistemin shëndetësor.

Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like