Teatër

“Big Brother – Vëllai i madh, Daja i madh, Halla e madhe”, parodi përqeshëse e formatit të spekataklit të njohur televiziv “Big brother”

Dje më 8 mars u mbajt premiera e shfaqjes teatrale “Big Brother – Vëllai i madh, Daja i madh, Halla e madhe”
Si çdo herë, në mbështetje të shfaqjeve e artistëve vendorë, në këtë shfaqje ishte i pranishëm edhe Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni.
Shfaqja është një parodi përqeshëse e formatit të spekataklit të njohur televiziv “Big brother”.
Kjo shfaqje kishte tematikë aktualitetin dhe qëllim motivimi që qytetarët të shkëputen nga këto platforma, duke u fokusuar në tema më përmbajtësore.
Premiera ishte e përgatitur nga Lirak Çelaj, me regji Florent Mehmeti.

You Might Also Like