Futboll

Gjilani dhe Sadat Pajaziti i ndajnë rrugët

Gjilan, 20 Shkurt-Skuadra e Gjilanit ditën e sotme me marrëveshje të dyanëshme, ka ndërprerë bashkëpunimin me trajnerin e deritanishëm, Sadat Pajaziti. Ushtrues detyre në postin e trajnerit është caktuar, Alban Hyseni.

Klubi futbollistik SC Gjilani, e falënderon Pajazitin për kontributin e dhënë deri më sot dhe i uron suksese në vazhdimin e karrierës së tij menagjeriale.

You Might Also Like