Gjilan

Kushtrim Kadriu, kryesues i Asamblesë Komunale ngushëllon familjen Hasani

Telegram ngushëllimi
E nderuara familja Hasani
Me pikëllim morëm lajmin e trishtë për ikjen në amshim të më të dashurit tuaj, ish- zyrtarit komunal të asamblesë komunale.
Ju lutem pranoni ngushëllimet tona më të sinqerta për humbjen e familjarit tuaj.
Z. Sali Hasanin do ta kujtojmë gjithmonë me respekt për punën e tij në kuvendin e qytetit tonë.
Zoti e mëshiroftë atë dhe juve ua lehtësoftë dhimbjen!
Me nderime,
Kushtrim Kadriu,
Kryetar i Kuvendit Komunal
Gjilan

You Might Also Like