Sportet me dorë

KV Drita sërish mposht Skënderajn

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 20-të
KV DRITA – KV Skenderaj 3-0
(25:18, 25:18, 25:22)
KV DRITA
Venera KADRIU: 20 pikë
15 të fituara nga 21 sulme me 71%,
4 shërbime
1 blok
19 pranime me 95dhe
5 pikë të humbura
Aquincia STRAMBLER: 12 pikë
8 të fituara nga 12 sulme me 67%,
3 shërbime,
1 bllok dhe
3 pikë të humbura
Megi BISLIMI: 9 pikë
8 të fituara nga 26 sulme me 31%,
1 bllok,
17 pranime me 65% dhe
10 pikë të humbura.
Loresa AVDYLI: 8 pikë
7 të fituara nga 22 sulme me 33%,
1 bllok dhe
6 pikë të humbura
Vesa SHABANI: 7 pikë
3 të fituara nga 10 sulme me 30%,
2 bllok dhe
2 shërbime
4 pikë të humbura
Melek ERBUĞA: 4 pikë
1 të fituara nga 2 sulme me 50%,
3 shërbime dhe
3 pikë të humbura
Adelajda PRENGA:
17 pranime me 88% dhe
1 pikë të humbur

You Might Also Like