Muzikë

“Mollëkuqet’ rrëmbejnë çmimet kryesore në Pragë të Çekisë

Me dashurinë për muzikën, punën dhe përkushtimin e tyre kanë arritur majat më të larta ne festivalet Internacionale po thuajse ne tere vendet europiane .

Mollëkuqet po i sjellin vendit suksese të mëdha.

Suksesi i fundit ishte para dy diteve : QKA ” Mollekuqet ” , ishin garues ne festivalin :
” WAPA WORLD ”
6-TH INTERNATIONAL FESTIVAL COMPETITION
“PRAGUE STARS – 2024” , në Pragë ( Rep. Çekisë )  , ku rrembyen çmimet kryesore me performancat e tyre muzikore nga plot zera të mrekullueshem  si:

Ilda Nuhiu
Alea Dvorani
Dineta Abazi
Donika Mehmeti
Lina Demiri
Ermal Demeri

të gjitha nën udhëheqjen e profesoreshës Arta Haziri – Nuhiu.

Po ashtu , vlen të përmendet dhe njëherit të përshendetet pafundësisht , Znj. Albesjana Iberhysaj – Ambasadore e Republikës së Kosovës ne Pragë , e cila na bëri të ndjehemi edhe me të fortë me zemërbujarinë e saj duke na dhënë forcë dhe kurajo të madhe !

Grand Prix of Nations, në Pragua .

You Might Also Like