Futboll

Operohet futbollisti i Gjilanit Edison Kqiku

𝐒𝐡𝐞𝐫𝐢𝐦 𝐭ë 𝐬𝐡𝐩𝐞𝐣𝐭ë 𝐄𝐝𝐢𝐬𝐨𝐧 𝐊𝐪𝐢𝐤𝐮

Sport Club Gjilani konfirmon se futbollisti i tij  Edison Kqiku ka përfunduar me sukses operacionin në këmbën e djathtë pas një lëndimi që pësoi në seancat stërvitore.

Kqiku ka pësuar frakturë në fibulën e këmbës së djathtë dhe me rekomandim të stafit mjekësor është operuar për të kaluar më shpejtë këtë sfidë.

Të gjithë në SC Gjilani i urojnë shërim të shpejtë Edit dhe presin më të fortë në fushat e blerta.

You Might Also Like