Viti

Pritën të ndihmohen me bukë familjet skamnore në Viti

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka pritur sot në takim z. Shefki Ostrogllava, pronar të fabrikës së bukës “ SHEKI” si dhe Halit Alidema, përfaqësues i SH.B.H “Nëna Terezë” në Viti. Gjatë këtij takimi ndër tjerash ata biseduan për mundësisë të që ju dalin në ndihmë skamnorëve të komunës së Vitisë ku z. Ostrogllava u zotua se ai do të ofroj si ndihmë qytetarëve në nevojë të kësaj komune me nga 200 bukë në ditë dhe atë për 27 familje skamnore. Gjithashtu sipas përfaqësuesit të SH.B.H. “ Nëna Terezë” gjithashtu pritet që në ndihmë të ju dal nevojtareve edhe kompania “ Commnet” me pronar, z. Ardian Kurteshi nga fshati Pozheran Komuna e Vitisë.

You Might Also Like