Libri

RETË

Nexhat Rexha
Retë në kuvendim
folën për pritjen
pambarim
dhe zbritën më shpjetësi
për të shuar etjen…
Pastaj
djersitja hyri deri në palcë
e pikëllimi avulloi përlotjen
vetëm një pikë shiu
shpalosi fjongon e përgjumur…

You Might Also Like