OPINION

UDHËHEQËSIT POLITIKË, NJERËZIT GJURMËMËDHENJË TË KËTIJ VENDI

PJESË E FJALIMIT TË ALI AHMETIT NË KRYETUBIMIN E MADH KOMBËTAR NË GOSTIVAR MË 30 MARS 2024

UDHËHEQËSIT POLITIK, NJERËZIT GJURMËMËDHENJ TË KËTIJ VENDI

“…Duke përkujtuar Rafi Halilin e madh, i cili nuk u mposht për 15 vite me radhë!

Duke përkujtuar të pamposhturin Mehmet Gega, i cili asnjëherë nuk e uli kurrizin përpara pushtueseve!

Duke vazhduar me historinë ma të re, këtu në vendin tonë, Arbën Xhaferin, Imer Imerin, Abdurrahman Alitin e Muharrem Nexhipin!

Duke përkujtuar, të gjithë gjeneratën që në vazhdimesi punoi pa u ndalur,si në vend edhe në mergim, Fazli Velinë e Gëzim Oztrenin, si drejtues në dy luftra, dhe duke përfunduar me Nevzat Halilin, që nuk duhet harruar, fillim e një lëvizje të mbarë për shqiptarët në Republikën e Maqedonisë Veriut…!

E pergatiti,
Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 7 Prill 2024

You Might Also Like