Gjilan

VV është në përgatitje të programit zgjedhor për qeverisjen lokale

Në takimin me anëtarë të nënkomiteteve, koordinatori i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan Alban Hyseni dhe deputetja Arijeta Rexhepi, i falenderuan të pranishmit për punën dhe angazhimin e tyre ndër vite, e sidomos në këtë fazë të pergatitjes së programit zgjedhor për qeverisjen lokale.
Kompetencë, ndershmëri dhe disiplinë, janë këto parimet mbi të cilat do të ndërtohet modeli i qeverisjes së mirë edhe në nivel lokal.

You Might Also Like