Kamenicë

Zeka e quan të tepërt atë çka ndodhi në Francë

Izmi Zeka, zëvendësministër në Qeverinë e Kosovës, ka vlerësuar se kjo është e tepërt çka ndodhi sot në Francë. Sipas tij, shtyrja e procesit gjyqësor dhe mos lirimi i Ramush Haradinajt paraqet sulm mbi luftën çlirimtare të Kosovës por edhe cenim i Kosovës drejt evropianizmit. Çka është tepër është tepër. Institucionet e Kosovës duhet edhe më fuqishëm të ngrenë zërin në Bruksel e gjetiu që të përfundoj kjo maskaradë me komandantin e luftës z. Haradinaj, ka thënë Zeka.

You Might Also Like