Tregti/Turizëm

Zgjedhni hapësirën e preferuar për eventet tuaja!

Me kapacitet nga 60 deri në 100 persona, hapësira private në Steak House by Vali Ranch është e përshtatshme për seminare, konferenca, punëtori, trajnime dhe evente private.
Festo festat me Stafin tuaj
*Vendi ku klientëve ju ofrohet shërbim dhe kujdes i veçantë , që përjetimi juaj të jetë i paharrueshëm ;
*Nëse dëshironi Ju mundeni gjithashtu të rezervoni komplet hapësirën për Staff-in tuaj në” STEAK HOUSE “by VALI RANCH ;
Rezervo në numrat e telefonit :
+383 (0) 45 111-007
+383 (0) 45 123-000
60000 – Gjilan – Kosovë.

You Might Also Like