Gjilan

Banorët e Livoçit të Ulët ngriten në këmbë, zotohen për fitore plebishitare

Banorët e fshatit Livoç i Ulët tanimë e kanë ndarë mendjen. Fitore dhe vetëm fitore. Kjo gjë vërehet gjithandej tek banorët e këtij fshati të mrekullueshëm.

Gjithashtu, banorët u njohën me planet konkrete të kandidatëve për deputet, të cilat do t’i implementojnë gjatë zgjedhjes së tyre në këtë funksion legjislativ.

You Might Also Like