SPORTI

Drejtues të badmintonit të Kosovës, në “Shuttle time” në Ukrainë

Drejtues dhe trajnerë të Federatës së Badmintonit  të Kosovës po marrin pjesë në trajnimin për tutor “Shuttle Time”, të organizuar nga Federata Evropiane e Badmintonit.
Trajnimi po mbahet në Kiev të Ukrainës. Seminari është i rëndësishëm për trajnimin e mësimdhënësve në shkollat e badmintonit.
Në seminar po marrin pjesë edhe shtete të Ukrainës, Francës, Italisë, Danimarkës, Norvegjisë dhe Azerbajxhanit.

You Might Also Like