Sportet luftarake

Elhami Shabani i bronztë në Kampionatin Evropian të Karatesë “Gaziantep 2022”

Elhami Shabani ka arritur suksesin më të madh në karrierën e tij, pas sakrificës shumëvjeçare në karate. Karateisti ynë fitoi medaljen e bronztë të Evropës në Kampionatin Evropian të Karatesë “Gaziantep 2022”, kategoria -75 kg.
Shabani mundi Hamza Turulijan e Bosnjë Hercegovinës 2:1.
Urime kampionit tonë dhe gjithë komunitetit të karatesë.

You Might Also Like