Kamenicë

KF Kika me pikëllim të thellë mori lajmin për vdekjen e tifozit të saj, Agim Musliu

Me pikëllim të thellë, morëm lajmin për vdekjen e Agim Musliu.
Agimi ishte djali më i qetë dhe i hareshëm në fshatin tonë, i dashur për të gjithë.
Ai ishte dhe tifoz i flaktë i KF KIKA, ku rrallë herë mungonte në ndeshjet e klubit.
Prehu në paqe Agim, do na mungosh gjithmonë!
Ngushëllime familjes, nga klubi i futbollit “KIKA”

You Might Also Like