Kamenicë

Kastrati: Unë nuk shantazhohem

Kryetari i Komunës Qendron Kastrati i eshte pergjigjur asamblistëve te cilet leshuan mbledhjen, duke pamundesuar vazhdimin e seances jashtezakonshme ku pritej te votohej buxheti. “Refuzoj te behem pjese e mentalitetit qe dike e shpall tradhetar e shpiun. Buxheti s’ka asnje lidhje me reformen ne arsim. Buxheti nuk eshte i imi, eshte i qytetareve dhe qytetaret ne fund do te japin vleresimin per secilin. Une nuk funksionoje me shantazhe, une funksionoje me parime”, tha Kastrati

You Might Also Like