Viti

Komuna e Vitisë dhe Fondacioni “Kosovë Luksemburg” shpërndanë pajisje për bizneset e reja

Në kuadër të projektit “Përkrahja e bizneseve ekzistues dhe fillestare” që bashkëfinancohet nga Komuna e Vitisë dhe Fondacioni “”Kosovë-Luksemburg” në Viti, u bë shpërndarja e pajisjeve për rrobaqepësi për tri biznese të reja e poashtu është shpërndarë edhe një serrëpërmmbjeljë e perimeve. Në ceremoninë e pranin dorëzimit të këtyre pajisjeve të pranishëm ishin Veton Ademi, Drejtor për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural si dhe Florim Shabani nga Fondacioni Kosovë- Luksemburg.

E drejtori Ademi tha se shpërndarja e këtyre pajisjeve është vazhdimësi e këtij projekti pasi

që më të edhe në të kaluarën janë shpërndarë pajisje të ndryshme, kryesisht për biznese të reja dhe ekzistuese në profesionet e ndryshme.

Ai bëri me dije se poashtu në ditët në vijim do të ketë edhe përfitues të tjerë të pasisjeve të ndryshme për bizneset e reja në këtë komunë.

Aziz Zuka

You Might Also Like