Gjilan

Komuna ndërmerr masat kundër përmbytjeve

Me fillimin e stinës së vjeshtës, kemi bërë të gjitha përgatitjet dhe kemi marrë të gjitha masat për parandalimin e përmbytjeve që mund të vijnë si pasojë e reshjeve të dendura që kjo stinë rëndom sjellë.
Pastrimi i shtretërve të lumenjve dhe përrockave ka nisur dhe po vazhdon nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim, në pikat më të ndjeshme që paraqesin rrezik permanent për qytetarët.
Jemi gjithmonë një hap para.

You Might Also Like