Gjilan

Kryetari Hyseni nderon me mirënjohje më të mirët e vitit 2023 në kulturë, rini dhe sport

Gjilan, 21 dhjetor 2023 – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka ndarë mirënjohje për më të mirët e vitit 2023 në kulturë, rini dhe sport.

Me këtë rast, ai ka shprehur falënderimet për të gjithë, të cilët me arritjet e tyre të vazhdueshme vendore e ndërkombëtare, kanë përfaqësuar dinjitetshëm Gjilanin në çdo cep të botës.

Naser Zymberi – Mirënjohje për arritje jetësore

Mirënjohje për shfaqjen më të suksesshme “E vërteta”

Adelajda Prenga, KV Drita – F

Fortesta Orana, sportisti i vitit

Tringa Hasani, aktorja më e mirë

Jakup Ajdari, Karate, KK Agim Ramadani – Gjilan

Erina Sherifi, Karate, KK AS – Gjilan

Hatigje Zejnullahu, Karate, KK AS Gjilan

Vlera Qerimi, Karate

Alban Beqiri, trajneri më i dalluar

Endrit Beka, Karate

Shpresim Shabani, Karate

Dionit Isufi, futbollisht FC Drita

Nehat Ferati, mirënjonje post mortem

Alban Bislimi, KPSR Elita, peshkim sportiv

Fatlum Hajrizi, volejbollist KV Drita – M

Amar Daku, Karate, KK Agim Ramadani

Shkëlqim Miftari, përfaqësim në arenën ndërkombëtare

KV Drita – Femrat, klubi më i dalluar në sport

Idea Haziri, Karate, KK Drita

You Might Also Like