Sportet me dorë

KV Drita edhe matematikisht siguron vendin e parë

Superliga A | Java 18-të
KV DRITA – KV Fushë Kosova 3-1
(29-27, 22:25, 25:09, 25:20)
KV DRITA
Venera KADIRU: 21 pikë
21 të fituara nga 40 sulme me 53%,
12 pranime me 92% dhe
6 pikë të humbur
Megi BISLIMI: 18 pikë
18 të fituara nga 35 sulme me 51%,
41 pranime me 78% dhe
12 pikë të humbura
Loresa AVDYLI: 15 pikë
12 të fituara nga 30 sulme me 40%,
2 shërbime dhe
7 pikë të humbura
Aquinci STAMBLER: 13 pikë
9 të fituara nga 14 sulme me 64%,
4 bllok dhe
1 pikë të humbura
Vesa SHABANI: 5 pikë
3 të fituara nga 9 sulme me 33%,
1 bllok
1 shërbim dhe
5 pikë të humbura
Melek ERBUĞA: 6 pikë
6 të fituara nga 8 sulme me 64% dhe
pikë të humbura ska.
Adelajda PRENGA:
8 pranime me 75% dhe
Pikê të humburë ska.

You Might Also Like