Sportet me dorë

Ilazi: Do të luftojmë për çdo trofe

Deklarata e trajnerit të Dritës, Lorik Ilazi, pas fitores kundër Fer Volley në Ligën “Gjergj Kastrioti”:
“Ne jemi duke i bërë disa ndryshime në përbërje me të vetmin qëllim që të arrijmë fitoren ne çdo trofe të mundshëm. Këto ndryshime vijnë si pasojë sepse duket qartë se ekipet do të përforcohen dhe lufta në çdo trofe do të jetë e vështirë.
“Ne synim kemi edhe ligën GJK për te cilën qysh tani kemi marrë masat.
“Ne sot ju kthyem fitoreve dhe kjo dëshmon se ekipi po rikthehet në kohën më të mirë dhe e përfunduam vitin siç i ka hije me fitore dhe rikthim”./FVK?

You Might Also Like