Libri

Në Gjilan do të përurohet kompleti i veprave të zgjedhura të shkrimtarit Ibrahim Kadriu

Të shtunën, më 12 nëntor 2022, ora Dymbëdhjetë, “Vjeshta letrare e Gjilanit” përuron

KOMPLETIN E VEPRAVE TË ZGJEDHURA TË SHKRIMTARIT IBRAHIM KADRIU

botuar kohë më parë në Prishtinë, nga Shtëpia botuese “Faik Konica”, me rastin e 77 vjetorit të lindjes dhe 60 vjetorit e krijimtarisë së Tij letrare.

Flasin personalitete të shquara nga fusha e studimeve letrare, botuesi si dhe vetë autori i shquar nga Gjilani me mbi 80 vepra të botuara letrare, shumica e të cilave, romane…

Ju mirëpresim në Bibliotekën e Qytetit të Gjilanit, “Fan S.Noli”.

You Might Also Like