Futboll

Nëse e kalon Deçiçin e Malit të Zi, Drita do të përballet me Feyenoord Roterdamin

Feyenoord FC nga Holanda është kundërshtari i Dritës për ndeshjet e Conferenc League në rast të kalimit të rundit të parë!

Sot është mësuar edhe kundërshtari i radhës në rast se FC DRITA e kalon rundin e parë.

Kundërshtari i saj në rast të kalimit në rundin e parë do të jetë ekipi i me renome nga Holanda, Feyenoord nga Rotterdam!

Ndeshjet e rundit të parë do të zhvillohen me datë 8 dhe 15 korrik!

You Might Also Like