ARSIMI

Rivitalizohet shkolla multietnike në Binçë të Vitisë

Komuna e Vitisë, në prag të fillimit të vitit të ri shkollor po vazhdon me rivitalizimin e shkollës multietnike në Binçë të Vitisë, ku vijojnë mësimin nxënësit vitias të komunitetit shqiptar dhe serb. Pos punimeve që po zhvillohen në këtë objekt shkollor kohë më parë është rregulluar edhe rruga në drejtim të shkollës.

You Might Also Like