Teatër

Shkaku i pandemisë ndryshon kalendari i shfaqjeve në “Talia e Flakës 2022”

Shfaqja “Marksistë-Leninistët e Zvicrës”, prodhim i Teatrit Adriana – Ferizaj, e cila ka qenë e planifkuar për t`u dhënë sonte, e mërkurë, 26 janar, në kuadër të Festivalit të Dramës Shqipe, ANULOHET për shkak se njëri nga aktorët ka rezultuar pozitiv me Covid 19.

Në vend të saj, do të repriozhet shfaqja ‘Viganët’, prodhim i Teatrit të Gjilanit.
Për të gjithë ata që nuk kanë pasur ftesa dhe nuk kanë mundur të shohin premierën e shfaqjes “Viganët”, janë të mirëseardhur sonte, në reprizë, pa pagesë, thotë drejtori i Tetarit, Erson Zymberi.
Repriza e shfaqjes “Viganët” fillon nga ora 18:00 dhe rezervimi është i obliguar.
Per informata dhe rezervime: Tel 045 222 525.

You Might Also Like