Futboll

Shkolla e Futbollit “78” vatër e talentëve

Shkolla e Futbollit “78” ishte pjesëmarrëse në turneun “KUSHTRIMI CUP 2018” me këto grupmosha : parafatosë, fatosë, pionierë dhe kadetë.

Siç thekson Arben Zeqiri, trajner me fatoset ekipi zuri vendin e 3, me pionierët po ashtu vendin e 3, kurse kadetët u plasuan ne vendin e katërt.

Edhe trajneri Genc Sermaxhaj është ndarë shumë i kënaqur me paraqitjen e ekipit të tij.

Në grupmoshën e pionierëve lojtari më i mirë i turneut u shpall Asdren Zejnullahu, kurse në grupmoshën e Kadetëve lojtari me perspektivë Floriant Sylejmani.

Duhet cekur se pas eksperiencës profesionale si trajner kondicional në Dubai, ish futbollisti i njohur i Gjilanit dhe Dritës, Arben Zeqiri tani është rikthyer të punojë në shkollën e tij private të futbollit “78”,  ku bashkë me Genc Sermaxhajn ish-futbollistin tjetër të Gjilanit, Dritës e Prishtinës po punojnë me përkushtim të madh në zbulimin e talenteve.

Kjo shkollë është vatër e talenteve dhe krejt kjo po arrihet falë punës përkushtuese profesionale me planprogram pedagogjik profesional dhe bashkëkohor, ngase të dy trajnerët së fundi janë pajisur me licencat C.

     

You Might Also Like