Viti

Të rinjt vitias debat me rastin e Ditës së Evropës 9.Majit

Të pranishmit me një fjalë rasti I ka përshendet edhe Zv/kryetari I komunës Hasan Aliu I cili ka folur rreth rëndësisë që ka shënimi I kësaj dite dhe integrimi I shoqërisë kosovare në atë evropiane.

Në Viti është mbajtur një debat me të rinjtë e komunës së Vitisë edhe përfaqësues të KVRL-së, me temë: ”Kosova dhe Integrimet evropiane” që u organizua nga Drejtoria për Kulturë Rini e Sport, sektori për Rini në bashkëpunim me Zyrën komunale për Integrime evropiane.

Të pranishmit i përshëndeti zv.kryetari i komunës Hasan Aliu i cili mes tjerash edhe foli për rendësin që ka integrimi i shoqërisë kosovare në atë evropiane.

E me nje fjale rasti të rinjve I është drejtuar edhe Emrush Azemi, Zyrtar komunal për Rini në Viti.

Ndërsa për aktivitetet dhe angazhimet në proceset e integrimeve, një ligjëratë mbajti Florent Ymeri, zyrtar komunal për Integrime Evropiane.
Ky debat u mbajt në me rastin e 9 Majit-Ditës së Evropës e cila shënohet në Kosovë dhe edhe pse Kosova nuk është e integruar në në Evropë kjo datë është e shënuar si festë dhe edhe në kalendarin e festive të shtetit të Kosovës.Aziz Zuka

You Might Also Like