Futboll

Vllaznia sërish barazon

Ekipi i Vllaznisë nga Pozharani ka arritur edhe një barazim, kësaj radhe në fushën e nxehtë të 2 Korrikut në Prishtinë dhe me këtë barazim ekipi verdh e kuq nga Pozharani me një këmbë është në barazh.

Në këtë ndeshje ka pasur raste nga të dy anët dhe ishte një ndeshje derbi, ngase të dy ekipet mëtojnë inkuadrim në rang më të lartë të garave, por me gjithë rastet e shumta ndeshja u mbyll pa fitues.

You Might Also Like