Libri

Agron Tufa dhe Ermira Xhomaqi dhurojnë libra për QRTK-në

Në Gjilan, në hapësirat e Universitetit publik “Kadri Zeka”, u bë promovimi i librit te Ermira Xhomaqit, “Pertej Harrimit–Abdulla Rami”.
Për librin folën shkrimtari Agron Tufa dhe autorja e librit Ermira Xhomaqi, përndryshe mbesa e Abdulla Ramit. Ne fund të këtij evenimenti, Agron Tufa dhe Ermira Xhomaqi i dhuruan Qendrës Rajonale për Trashëgimi Kulturore 17 tituj të ndryshëm librash.

You Might Also Like