Gjilan

Alban Hyseni: Jam i tronditur nga lajmi për vdekjen e hershme të Tahir Muratit!

Në fëmijëri të hershme, Tahiri ishte trajneri im i basketbollit. Kujdesi i tij ndaj nesh atëherë e tejkalonte rolin e tij si trajner basketbolli.
Gjilani ka humbur një njeri të jashtëzakonshëm, familjar të përkushtuar e sportist të dalluar.
Ngushëllime familjes Murati, miqëve dhe të gjithë atyre që janë edukuar për sportin e jetën nga trajneri Tahir!

You Might Also Like